Villa Soka

musta.

VillaSoka - Varausehdot

Majoituksen varausehdot:

Villa Soka noudattaa majoituspalveluissaan seuraavia varausehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on maksanut vuokrahinnan kokonaisuudessaan.

Varaaminen ja maksu:

Varaus vahvistuu, kun asiakas maksaa vuokrahinnan eräpäivään mennessä.

Peruutus:

Mikäli asiakas joutuu peruuttamaan varauksensa, tulee hänen ilmoittaa peruutuksensa välittömästi vuokranantajalle. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa aikaisemmin kuin 3 viikkoa ennen vuokra-ajan alkamista pidätetään peruutuskuluina 20% vuokrahinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 3 viikkoa ennen varauksen alkamista, veloitetaan koko vuokra.

Mikäli varaus peruutetaan ennen vuokra-ajan alkamista varauksen jälkeen sattuneen äkillisen sairauden, tapaturman tai kuolemantapauksen johdosta, joka on sattunut vuokralaiselle tai hänen lähiomaiselleen, on asiakkaalla oikeus saada maksamansa vuokra takaisin vähennettynä 20% vuokrasummasta. Tapaturmasta on ilmoitettava vuokranantajalle välittömästi ja esitettävä lääkärintodistus tai muu hyväksyttävä selvitys.

Mikäli peruutus tapahtuu vuokra-aikana ei vuokraa makseta takaisin.

Vuokranantajan oikeus peruuttaa varaus:

Jos kyseessä on ylivoimainen este (force majeure) voi lomakohteen omistaja irtisanoa vuokrasopimuksen. Vuokranantajan on tällöin viipymättä ilmoitettava peruutuksesta asiakkaalle. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada takaisin maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Force majeure -esteen takia irtisanotusta vuokrasopimuksesta asiakkaalle mahdollisesti syntyneitä kuluja ei korvata.

Avainten luovutus:

Lomakohteessa on käytössä sähkölukko. Sähkölukkoon käyvä asiakaskohtainen koodi ilmoitetaan asiakkaalle hyvissä ajoin saapumispäivänä tekstiviestillä. Sisäänkirjautuminen saapumispäivänä klo 15.00 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Ajo-ohjeet kohteeseen (kartta + osoite) löytyvät Villa Sokan nettisivuilta.

Oleskelu huvilassa:

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00. Lomakohteen vuokraan kuuluu loma-asunnon vapaa käyttöoikeus. Loma-asuntoon sisältyvät kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat ja ruokailuvälineet. Liinavaatteet, sekä pyyhkeet kuuluvat hintaan max. 5 henkilöä. Lisäliinavaatteet 15,- ja pinnasängyn liinavaatteet 10,-.  Liinavaatteiden käyttö on välttämätöntä.

Majoituksessa ja lomakohteen läheisyydessä noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos rikot näitä sääntöjä, voidaan sinut välittömästi poistaa majoituksesta. Sinun on kuitenkin maksettava majoituksesi ja tilaamiesi lisäpalveluiden hinta etkä voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista.

Loma-asunnon siivouksesta loman aikana ja loppusiivouksesta huolehtii asiakas, ellei loppusiivousta ole erikseen tilattu varauksen yhteydessä (hinta 90,-). Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu ja loma-asunnon omistaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on omistajalla oikeus periä 90 euron suuruinen siivousmaksu.

Sähkölaitteita esim. tiskikone, pyykinpesukone, uuni, liesi ei saa jättää päälle jos majoituksen sisätiloissa ei ole ketään paikalla.

Tupakointi majoituksen sisätiloissa on ehdottomasti kielletty.

Lemmikkieläinten pitäminen lomakohteessa on ehdottomasti kielletty.

Vahinkojen korvaukset:

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä kohteen omistajalle.

Henkilömäärä:

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mitä varauksessa on ilmoitettu. Henkilömäärän ylityksestä ja tästä aiheutuvasta lisämaksusta on sovittava erikseen lomakohteen omistajan kanssa. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomatontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Mahdolliset valitukset:

Kaikki lomakohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset on välittömästi loman aikana ilmoitettava kohteen omistajalle. Kirjalliset korvausvaatimukset on tehtävä 7 vrk:n kuluessa vuokra-ajan päättymisestä.

Sydämellisesti tervetuloa Villa Soka huvilaan!